Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Laagste prijs of onderscheiden met toegevoegde waarde?

Het lijkt soms zo verleidelijk om louter te kijken naar de eindprijs aan de onderkant van de offerte. Begrijpelijk, maar niet altijd verstandig, want minstens zo belangrijk is de inhoudelijke invulling van de uit te voeren werkzaamheden. Goedkoop kan in sommige gevallen duurkoop worden.

Wij leggen graag uit waarin aannemersbedrijf Last zich onderscheidt:

Onze voorkeur gaat uit om tijdens de initiatieffase in gesprek te komen met de klant. Dit heeft als voordeel dat er voldoende tijd is voor het inventariseren van de klantwensen. Sommige zaken nemen nu eenmaal meer tijd in beslag dan andere. 
Wij komen na inventarisering met een duidelijke offerte, welke wij persoonlijk bij de klant toelichten. De klant weet exact wat er gaat gebeuren, hoe lang het bouwproces is, de advisering zoals de materiaalkeuze of bouwmethode, de geleverde kwaliteit, een vast team aan onderaannemers.  

Aannemersbedrijf Last kiest doelbewust voor degelijke kwaliteit, omdat wij uit ervaringen weten dat onze opdrachtgevers daarvan de voordelen ervaren. Wij adviseren klanten om gebruik te maken van kwalitatief goede producten vanwege de langere levensduur. Wij lichten de kwaliteitsvoordelen dan ook graag aan de klanten toe.

Totaalconcept

Uiteindelijk biedt aannmersbedrijf Last de klant het totaalconcept, één aanspreekpunt voor het gehele bouwproces. Hierdoor zijn er korte lijnen, informatie, kennis en ervaring op de bouwplaats aanwezig. 
Niet onbelangrijk is om mee te denken met de klant. Tijdens het bouwproces zullen wij er alles aan doen om het meerwerk te implementeren in dezelfde bouwtijd.


Bouwen is emotie, vertrouwen en gunnen.

Bouwen is emotie en vertrouwen, dat is een duidelijk uitgangspunt voor het uiteindelijke resultaat.