Eigen werkplaats

Aannemersbedrijf overons_eigen_werkplaats.jpgLast heeft een eigen bedrijfspand op Hoorn ‘80. Dit, centraal in Hoorn gelegen industrieterrein, is voor ons een uitstekende locatie. Nabij toeleveranciers van bouwmaterialen en dichtbij de afvalverwerking voor het afvoeren van sloopmaterialen. Dit is voor ons van essentieel belang want het schoonhouden van de bouwlocaties is een belangrijk uitgangspunt in de aanpak van Aannemersbedrijf Last.

Onze bedrijfshal dient enerzijds voor de opslag van machines en materialen, en is anderzijds een uitstekende werkruimte voor het vervaardigen van prefabonderdelen voor onze projecten. Prefabelementen kunnen zorgdragen voor een snellere bouwtijd en kostenbesparend zijn. De kwaliteit van de materialen komt ten goede als deze zo lang mogelijk beschermd blijven tegen de inwerking van weersomstandigheden.

Bij aannemersbedrijf Last liggen de bouwmaterialen zo kort mogelijk ongebruikt op de bouwplaats en worden "just in time" aangevoerd. Hieraan ligt een uitstekende logistieke planning aan vooraf.