Wat is ons doel?

Het doel van aannemersbedrijf Last is om tijdensBouwvrouwen.png 
het 
bouwproces in de behoefte van de klant te 
voorzien en de wensen inzichtelijk te hebben. Door
advisering en uitvoering op bouwtechnisch gebied 
en een hoge score op klanttevredenheid streven
wij naar een duurzame relatie, dat is ons vak. 

Aannemersbedrijf Last vindt het belangrijk om te blijven innoveren en ontwikkelen maar dat mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij verwachten van onze onderaannemers dezelfde visie en deskundigheid.
 

Technische Knowhow


De drijvende spil achter Aannemersbedrijf Last is oprichter/eigenaar Henk Last. Toen hij in mei 2000 zijn aannemersbedrijf begon, had hij al een uitgebreide loopbaan achter de rug in de bouwbranche, betonrenovatie, dak- en gevelbeplating en staalwerken.

Dankzij die gevarieerde ervaringen is Henk Last een ‘man van de praktijk’ die kan bogen op uitgebreide materialenkennis, de vakgerichte opleidingen en grondig inzicht in het bouwproces en technische toepassingen. Dit is een solide onderbouwing voor de vervolgstap met de start van Aannemersbedrijf Last. 

Netwerk van gedegen vaklieden


Aannemersbedrijf Last vindt het belangrijk om de vaart in het bouwproces te houden. In overleg met onze opdrachtgevers maken we een strakke planning van de uit te voeren werkzaamheden. Op basis van de gemaakte afspraken zal het logistieke onderdeel van materialen en vaklieden worden aangemaakt.

Wij onderhouden een hecht netwerk met deskundige onderaannemers op diverse werkvelden in de bouw: tegelzetters, metselaars, kitters, stukadoors, voegers, loodgieters, dakdekkers, constructeur en architect. Stuk voor stuk mensen die stáán voor topkwaliteit.

Door het inschakelen van gedegen vaklieden, met wie we goede ervaringen overons_overons.jpghebben opgedaan, kunnen wij op onze beurt de opdrachtgevers verzekeren van uitgevoerd werk op hoogstaand niveau. 

Aannemersbedrijf Last heeft als doel om de relatie duurzaam te laten zijn door duurzame samenwerking en dit kan niet zonder een enthousiast en hecht netwerk van betrokken partijen.